Hem / Butik

Rakställ

299kr

(6 recensioner)

Váli rakställ passar till vår säkerhetshyvel samt rakborste.

Väger ca 230 gram och tillverkas i rostfritt stål och svart ebenholtsimitation. Förutom att se väldigt bra ut, sägs ett rakställ även vara bra för att förlänga livslängden hos en rakborste då rakborsten får hänga upp och ner och torka.

OBS! Bilden ovanför visar rakhyvel och rakborste endast i illustrativt syfte. Ingår ej tillsammans med denna produkt.

Leverans

Rakstället skickas i en förpackning högre än 7cm, vilket betyder att den oftast inte får plats i vanliga brevinkast för lägenheter, men kan få plats i brevlådor för villor exempelvis. Om den inte skulle få plats, går den till ditt närmaste ombud. Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket, eller inte vill rekommenderar vi att du låter den ligga hos postombudet tills den går till retur automatiskt efter ca 14 dagar. Har du valt att handla mot faktura förlänger du din fakturaperiod under ditt Klarna konto, har du valt att betala med kort återbetalar vi dig hela summan efter vi fått varan i retur.

Du kan på alla beställningar lägga till tilläggstjänsten "Leverans vid dörr" kostnadsfritt. Detta innebär att i de fall som det inte går att leverera i postlåda istället levereras till din dörr. Du får ett sms eller mail när försändelsen har levererats till din dörr.

6 recensioner av Rakställ

 1. Anonym (verifierad ägare)

  Jag är nöjd över köpet. Men då det är en present till min man är den inslagen och jag får bättre koll på funktionen och så vidare när paketen är öppnad. 🙂

 2. Sofia Eklöf (verifierad ägare)

  Snyggt och användbart

 3. Björn P. (verifierad ägare)

  -

 4. Anonym (verifierad ägare)

  -

 5. Anonym (verifierad ägare)

  -

 6. Lars C. (verifierad ägare)

  Snyggt ställ som Passar perfekt till mina Vali rakprylar

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

© Copyright 2015 - 2020 | Vali & Co. AB Org.Nr 9105225297
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram