Hem / Butik

Rakpaket

399kr

(42 recensioner)

Fri frakt över 249kr
Leverans vid dörr

Introduktionserbjudande.

Vali rakpaket hjälper dig till en rakning du älskar utan irritation.

Förutom vår högkvalitativa rakhyvel har vi även fyllt paketet med allt du behöver för en irritationsfri rakning. Du får med dig en rakborste som du skapar ett skyddande lager av lödder med, dessutom rengör rakborsten huden och lyfter skäggstråna innan rakning, och du avslutar, svalkar och reparerar huden med vår aftershave balm. Allt fräscht och milt doftsatt med hudvänlig lavender.

sakerhetshyvel_modern_skiss

Det gamla möter det nya

Vi kombinerade gammal tidlös säkerhetshyvel design med rakblad och moderna produkter som tillverkas efter nutida processer och patenterad teknik. För att göra en lång historia kort, det här är inte samma produkter din farfar brukade raka sig med.
I rakpaketet ingår:

SÄKERHETSHYVEL

sakerhetshyvel_ikon
För en friktionsfri rakning utan drag och riv. Effektiv emot lockig och grov hårväxt, och är dermatologiskt rekommenderad för dig som har problem med rakfinnar och irriterad hud efter rakning.

RAKBORSTE

rakborste_ikon
Vispar upp ett krämigt skum medan den försiktigt rengör huden och lyfter dina hår för att hjälpa dig att få en jämn rakning och förhindra rakfinnar.

DUBBELRAKBLAD

dubbelrakblad_ikon
Patenterade vassa blad av svenskt stål som är utformade för att glida över din hud med minimal friktion för en nära rakning. Miljövänliga och helt återvinningsbara, tillverkade i 100% rostfritt stål. (10st)

RAKKRÄM

rakkram_ikon
Skapar ett fuktgivande skyddsskikt av lödder på huden, vilket gör att rakhyveln kan skära på hudnivå, inte under den. Detta hjälper till att förhindra skärsår och rakfinnar som kan orsakas av felaktigt klippta hår. (30ml)

AFTERSHAVE BALM

aftershave_balm_ikon
Till skillnad från traditionella alkoholbaserade aftershaves är vår aftershave en lotion som inte torkar ut eller irriterar huden. Istället återfuktar och smörjer den huden för att minska inflammation och bidrar till att förhindra rakfinnar. (30ml)

NYCKELFÖRDELAR

rakblad_billiga
SPARA PENGAR
Raka dig med fräscha rakblad utan att slösa.
sakerhetshyvel_vinkel_skiss
FÄRRE RAKBLAD = MINDRE IRRITATION
Skär jämnt längs hudens nivå utan att dra på hårstråna.
rakblad_atervinna
EKO-RAKNING
De enda rakbladen på marknaden som kan återvinnas till 100%.

AXPLOCK AV INGREDIENSER

Uppfriskande
och kylande.
Naturlig inflammations
hämmande.
Klassisk barberardoft,
uppskattad av båda könen.
Återfuktande
och smörjande.

42 recensioner av Rakpaket

 1. Lars (verifierad ägare)

  Första rakhyveln jag använt som inte irriterar huden. Enkel att använda och ett bra pris.

 2. Björn P. (verifierad ägare)

  Riktigt bra hyvel som även är lättanvänd

 3. Anonym (verifierad ägare)

  -

 4. Anonym (verifierad ägare)

  -

 5. Rune Gustafsson (verifierad ägare)

  Ett bra rak-set. Man bör vara medveten om att det är lättare att skära sig med denna typen av hyvel än de mer vanligt förekommande märkena. Man får vara noggrannare men får i gengäld en bättre rakning.

 6. Martin (verifierad ägare)

  Krävs lite teknik.

 7. Gabriel Behaye (verifierad ägare)

  Man får utslag

 8. Patrik N. (verifierad ägare)

  Riktigt grym. Otroligt skön att raka sig me

 9. Anonym (verifierad ägare)

  -

 10. Thorbjörn Skjaervold (verifierad ägare)

  -

 11. Anonym (verifierad ägare)

  Väldigt bra rakhyvel och blad, helt klart värt priset om man vill börja med denna typ av rakning och få bra resultat! ??

 12. Mohammed (verifierad ägare)

  Fungerar skitbra!

 13. Markus (verifierad ägare)

  Enda "felet" var att tuberna var i minsta laget. Annars en bra hyvel, sköna cremer med behaglig doft.

 14. Metin Å. (verifierad ägare)

  -

 15. Andreas L. (verifierad ägare)

  Bästa hyveln, hitills, jag har provat 🙂

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Vanliga Frågor & Svar

Är det inte farligt? Kommer jag inte skära mig?
När rakbladet är insatt i rakhyvelns huvud, sticker endast en pytteliten millimeter del av rakbladet ut från rakhyveln som gör den säker och mild. Använd lätt hand och tryck inte på huden. Men som med alla andra rakblad skall man vara försiktig vid hanteringen av dessa.

Kan en hundra år gammal rakhyvel verkligen vara bättre än moderna rakhyvlar?
Ja, rakhyvelns design och form är i grunden den samma som förr men våra rakblad använder modern patenterad teknik som gör de mycket vassare och komfortabla än något från hundra år sedan.

Kan kvinnor också använda rakhyveln?
Ja, raktekniken skiljer sig endast litegrann i och med att kvinnor ofta använder längre stråk. Men i grunden är det samma, inte för hårt tryck mot huden, lätt hand och att hitta rätta vinkeln.

Leverans

Rakpaketet skickas i en förpackning inte högre än 4cm, vilket betyder att den oftast får plats i vanliga fastighetsboxar/postlådor. Om den mot förmodan inte skulle få plats, går den till ditt närmaste ombud. Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket, eller inte vill rekommenderar vi att du låter den ligga hos postombudet tills den går till retur automatiskt efter ca 14 dagar. Har du valt att handla mot faktura förlänger du din fakturaperiod under ditt Klarna konto, har du valt att betala med kort återbetalar vi dig hela summan efter vi fått varan i retur.

OBS! Om du lägger till andra produkter till din beställning är det inte säkert att förpackningen vi skickar i är kortare än 4cm på höjden.

Du kan på alla beställningar lägga till tilläggstjänsten "Leverans vid dörr" kostnadsfritt. Detta innebär att i de fall som det inte går att leverera i postlåda istället levereras till din dörr. Du får ett sms eller mail när försändelsen har levererats till din dörr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram