//Váli rakkräm

Váli rakkräm

119kr

Skapar ett rikt och fylligt lödder som lyfter skäggstråna samt återfuktar och reparerar huden. Ger ett bra glid emellan blad och hud för enkla och säkra stråk.

Váli rakkräm tillverkas endast med naturliga ingredienser. Innehåller inga artificiella parfymämnen, parabener eller färgämnen. Tillverkas i Sverige. 100ml. Är bra för dig med känslig hud men även för normal hud.

Skall användas med rakborste för bästa effekt.

Beskrivning

Aloe Vera

Har sedan antiken ansetts vara en av de främsta medicinalväxterna. Innehåller stora mängder vitaminer och mineraler. Naturlig anti-inflammatorisk och återfuktande, lämnar huden mjuk och väl återfuktad.

Shea Smör

Har sedan urminnes tider använts för irritation och småsår. Utmärkt mjukgörande för huden på grund av dess unika fettsyra profil. Naturlig rik på vitaminer och antioxidanter.

Ricin Olja

Hjälper till att skapa ett rikt och krämigt lödder utan att verka uttorkande och irriterande på huden. Minskar också talgproduktion i huden och motverkar inflammationer. Är av dessa anledningar en bra olja att använda för att förebygga och reducera problem som exempelvis akne.

Lavendel

Har en söt, blommig men krispig örtig lukt tillsammans med en balsamisk underton. En av de säkraste essentiella oljorna att använda på huden. Är avslappnande och kan hjälpa till att reducera stress.

Användning: Läs alltid innehållsförteckningen och testa i små mängder innan rakning för att kontrollera om allergi reaktion uppstår.

Innehållsförteckning: Aqua, Stearic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocos Nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter (shea), Ricinus Communis Seed Oil (castor), Sodium Lactate, Lavandula Angustifolia Oil, Sodium Hydroxide, Linalool, Geraniol, Limonene.