Rakborste

Rakborste

199kr

(3 recensioner)

Fri frakt över 249kr
Leverans vid dörr

Váli rakborste är mjuk och skonsam mot huden. Den exfolierar och rengör huden innan rakning samtidigt som den lyfter upp skäggstråna inför rakningen. Motverkar rakfinnar och inåtväxande hårstrån.

Genomsyras av Italiensk design och kvalité. Tillverkas i Italien av moderna syntetiska fibrer.
 • Är mjuk och skonsam mot huden
 • Prisvärd
 • Neutral lukt
 • Löddrar rakkräm snabbare än rakborstar av naturhår
 • Behöver inte blötläggas 5 min. innan rakning, doppa den endast i vatten och skaka ut överflödigt vatten och du är klar.
 • Läs vår rakborste guide om du är osäker kring valet av rakborste.

3 recensioner av Rakborste

5,0
Based on 3 reviews
5 stjärnor
100%
4 stjärnor
0%
3 stjärnor
0%
2 stjärnor
0%
1 stjärna
0%
 1. Anders (verifierad ägare)

 2. Peic Weisz (verifierad ägare)

  Mycket bra borste

 3. Anonym (verifierad ägare)

  -

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Avbryt

Använda

Skölj din rakborste med varmt vatten och skaka sedan bort överflödigt vatten ur borsten. Den fuktiga borsten kommer att hjälpa dig att skapa ett fint och tjockt lödder.

Leverans

Rakborsten skickas i en förpackning inte högre än 7cm, vilket betyder att den kan få plats i vanliga fastighetsboxar/postlådor. Om den inte skulle få plats, går den till ditt närmaste ombud. Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket, eller inte vill rekommenderar vi att du låter den ligga hos postombudet tills den går till retur automatiskt efter ca 14 dagar. Har du valt att handla mot faktura förlänger du din fakturaperiod under ditt Klarna konto, har du valt att betala med kort återbetalar vi dig hela summan efter vi fått varan i retur.

OBS! Om du lägger till andra produkter till din beställning är det inte säkert att förpackningen vi skickar i är kortare än 7cm på höjden.

Du kan på alla beställningar lägga till tilläggstjänsten "Leverans vid dörr" kostnadsfritt. Detta innebär att i de fall som det inte går att leverera i postlåda istället levereras till din dörr. Du får ett sms eller mail när försändelsen har levererats till din dörr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram