Dubbelrakblad

Dubbelrakblad

49kr

(31 recensioner)

Fri frakt över 249kr
Leverans vid dörr

Váli dubbelrakblad tillverkas av högkvalitativt rostfritt svenskt stål. De har ett perfekt förhållande emellan skärpa och komfort. En tunn egg gör rakningen mjuk utan drag & ryck. Med ännu ett extra tunt lager av platina krom för extra komfort och hållbarhet. Ett bra val för den som söker ett prisvärt blad som inte är för aggressivt eller slött.

Paket om 10st rakblad i varje förpackning. Passar till Váli säkerhetshyvel.

31 recensioner av Dubbelrakblad

4,5
Based on 31 reviews
 1. Anonym (verifierad ägare)

  Enkla rakblad som gör jobbet!

 2. Ted S. (verifierad ägare)

  Tycker dessa rakblad känns mindre vassa än de ni tidigare haft.

 3. Anonym (verifierad ägare)

 4. Björn P. (verifierad ägare)

  Bra kvalité och billiga

 5. Michael S. (verifierad ägare)

  Blir slöa lite för fort!

 6. Björn (verifierad ägare)

  De är mycket bra

 7. Stefan Lander (verifierad ägare)

 8. Stig Ove Andersson (verifierad ägare)

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Avbryt

Leverans

Våra rakblad skickas som vanliga brev i vanliga vadderade kuvert, vilket betyder att de nästan alltid får plats i vanliga fastighetsboxar/postlådor/brevinkast. Om de mot förmodan inte skulle få plats, går brevet till ditt närmaste ombud. Har du inte möjlighet att hämta ut brevet, eller inte vill rekommenderar vi att du låter den ligga hos postombudet tills den går till retur automatiskt efter ca 14 dagar. Har du valt att handla mot faktura förlänger du din fakturaperiod under ditt Klarna konto, har du valt att betala med kort återbetalar vi dig hela summan efter vi fått varan i retur.

OBS! Om du lägger till andra produkter till din beställning skickar vi inte rakbladen som vanligt brev.

Du kan på alla beställningar lägga till tilläggstjänsten "Leverans vid dörr" kostnadsfritt. Detta innebär att i de fall som det inte går att leverera i postlåda istället levereras till din dörr. Du får ett sms eller mail när försändelsen har levererats till din dörr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram