Loofah

Loofah

59kr


Fri frakt över 249kr
Leverans vid dörr

Miljövänlig skrubbsvamp som exfolierar huden och gör den mjuk och ren. Perfekt som pre-shave rutin. Skrubba försiktigt huden i cirkelrörelser för att ta bort alla döda hudceller och lyfta håret från huden. Håller i flera månader och kan slängas i komposten.

  • Biologiskt nedbrytbar.
  • Med bomullssnöre för upphängning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Använda

  1. Skölj noggrant ur svampen innan första användning.
  2. Använd på fuktig hud tillsammans med tvål eller duschgel.
  3. Massera på huden med cirkulära rörelser.

Leverans

Vår loofah skickas i en förpackning inte högre än 4cm, vilket betyder att den kan få plats i vanliga fastighetsboxar/postlådor. Om den inte skulle få plats, går den till ditt närmaste ombud. Har du inte möjlighet att hämta ut ditt paket, eller inte vill rekommenderar vi att du låter den ligga hos postombudet tills den går till retur automatiskt efter ca 14 dagar. Har du valt att handla mot faktura förlänger du din fakturaperiod under ditt Klarna konto, har du valt att betala med kort återbetalar vi dig hela summan efter vi fått varan i retur.

OBS! Om du lägger till andra produkter till din beställning är det inte säkert att förpackningen vi skickar i är kortare än 4cm på höjden.

Du kan på alla beställningar lägga till tilläggstjänsten "Leverans vid dörr" kostnadsfritt. Detta innebär att i de fall som det inte går att leverera i postlåda istället levereras till din dörr. Du får ett sms eller mail när försändelsen har levererats till din dörr.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram